Acabion GTBO

Amatorii de senzaţii tari pe două roţi au un nou vehicul la care să viseze: Acabion GTBO, motocicleta de 750 CP care poate atinge viteza maximă de 540 km/h.

Acabion GTBO Acabion GTBO
Firma elveţiană Acabion Visionary Motion a luat motorul pentru GTBO de pe una din cele mai puternice motociclete din lume, Suzuki Hayabusa, dar nu s-a mulţumit cu puterea oferită de el. Cei 1340 cc ai modelului din 2008 vor produce pe Acabion GTBO nu mai puţin de 750 cai putere. Combinaţi această putere cu o greutate de 317 kg şi faceţi singuri calculele.

mai multe pe www.go4it.ro
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.