Academia Nissan GT-R

Producătorul japonez, conştient de bolidul pe care-l vinde a invitat viitorii posesori la o serie de teste pe cele mai celebre circuite.

Academia Nissan GT-R Academia Nissan GT-R

1300 de viitori posesori de Nissan GT-R se vor bucura de acesta înainte ca prima lor maşină să ajungă la ei. Primii 500 au urcat la volanul bolidului deja, pe circuitul de la Silverstone, acolo unde deşi jumătate dintre ei mai participaseră la alte academii, evenimentul organizat de Nissan a fost considerat cel mai mult. bun.

Graţie unor instructori specializaţi, participanţii vor putea ajunge să-şi cunoască maşina în condiţii depline de siguranţă, lucru care în şosea i-ar putea ajuta pentru scăderea riscului de accidente. În viitor există posibilitatea acordării unei diplome de pilot, mai multe astfel de sesiuni urmând a avea loc. Noi nu putem decăt să salutăm decizia Nissan de a-şi educa viitorii clienţi de maşini foarte puternice, lucru pe care producători cu modele de două ori mai scumpe, Porsche şi Ferrari de exemplu l-au omis cu efecte mai mult decât vizibile.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.