Accesoriu vital pentru copii mai deştept decât cele pentru adulţi (video)

În sfârşit s-a gândit cineva la asta

Accesoriu vital pentru copii mai deştept decât cele pentru adulţi (video) Accesoriu vital pentru copii mai deştept decât cele pentru adulţi (video)

Compania MaxiCosi (vrem nu vrem, trebuie s-o pomenim) este prima din lume care s-a gândit la siguranţa totală pe care i-o poate da un scaun de maşină pentru copii, unui bebeluş şi oricărui copil până la 4 ani. Dacă sună complicat, repetăm. Ştiţi scaunele pentru copii. Alea care se montează în maşină ca să le ţină coloana în condiţii fizice optime, ei fiind mici şi fragili. Mai ales în cazul unui impact. Şi nu există părinte normal care să ignore acest lucru când de deciziile lui depinde viaţa propriului copil. Aşa că, în 2018, era cazul să vină cineva cu airbag-uri integrate în scaunul pentru nou-născut / copil până la 4 ani. Se vând şi la noi astfel de scaune şi le găsiţi pe site-uri la 2.700 de lei. Două airbag-uri sunt în aşa-zisul ham, în curelele cu care securizezi copilul. În momentul unui impact, ambele se deschid în 0.05 secunde de la şoc. Senzorul care comandă declanşarea este în sistemul isofix. Cel mai bine înţelegeţi cum funcţionează din videoclipul postat în acest articol.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.