Accident A7 la Nurburgring

Un prototip al viitoarei generaţii Audi A7 a fost avariat lângă Nurburgring. Deci nu pe celebrul circuit, ci pe străzile micuţului oraş de lângă.

Accident A7 la Nurburgring Accident A7 la Nurburgring

Din fericire nu au existat victimeBine, vă veţi întreba ce Audi A7 este ăsta, pentru că avem în faţă un A6 toată ziua. Viitorul model concurent pentru CLS nu va arăta aşa, în mod evident, însă exemplarul din poze are doar caroseria lui A6, folosită în tandem cu platforma tehnică ce va fi montată pe noul model.

Nu ştim încă dacă accidentul a avut loc din cauza unei componente ce a cedat sau din deja obişnuita eroare de pilotaj, cert este că după urmele lăsate pe asfalt ne vedem nevoiţi să atragem atenţia şoferilor de teste de la Audi că drumurile publice nu sunt pentru viteză. Fie ele şi drumuri publice de lângă celebrul circuit.

VEZI TOATE ANUNTURILE AUDI.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.