Accident cu Corvette Z06 la 370 km/h

În timpul stabilirii unui record de viteză, un Chevrolet Corvette Z06 puternic modificat a suferit un accident la incredibila viteză de 370 km/h.

Evenimentul s-a petrecut la Texas Mile, unde încercarea Corvette-ului conta pentru stabilirea unui record de viteză. Maşina celor de la Hinson Motorsport beneficiază de un propulsor puternic modificat, acesta fiind capabil să dezvolte o putere de 1.448 CP. Probabil chiar acest aspect a stat la producerea acestui accident, maşina nici măcar nu este echipată cu eleron. Probabil că viteza a fost mult prea mare, iar aerodinamica maşinii a făcut ca aceasta să decoleze pur şi simplu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.