Accident cu două camioane - şoferul a fost aruncat pe geam!

Iată un accident mai puţin obişnuit, între două camioane, care poate fi un foarte bun exemplu de ce ar trebui să porţi centura de siguranţă.

Incidentul s-a întâmplat în Turcia, unde o basculantă de mare tonaj a intrat din lateral într-un alt camion, făcându-l pe şoferul acestuia din urmă să cadă... pe geamul lateral!

Explicaţia este foarte simplă, de fapt: cabinele camioanelor sunt plasate pe nişte amortizoare suple, scaunul şoferului având şi el nişte mici amortizoare, menite a estompa vibraţiile şi şocurile provenite de la suspensie.

Ei bine, în urma impactului, cabina camionului galben s-a scutura atât de tare, încât şoferul a fost pur şi simplu azvârlit pe geamul portierei! Lucru care, evident, nu s-ar fi întâmplat dacă omul ar fi purtat centura de siguranţă.

DIn fericire, după cum se poate observa, victima nu a fost rănită, deşi a căzut de la aproape doi metri direct pe asfalt. Nici nu vrem să ne gândim ce s-ar fi întâmplat dacă vehiculul s-ar fi răsturnat peste şoferul ajuns pe caldarâm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.