Accident cu Lamborghini Murcielago LP670-4 SV

Bolidul Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce a ieşit "şifonat" destul de grav după o scurtă vizită la service pentru o banală revizie. Vezi ce s-a întâmplat!

Accident cu Lamborghini Murcielago LP670-4 SV Accident cu Lamborghini Murcielago LP670-4 SV

După ce au schimbat uleiul la un Lamborghini Murcielago SuperVeloce, doi mecanici de la un service din Germania s-au gândit că ar fi bine să-i facă şi un test de verificare. Nu e nimic rău în asta, atâta timp cât bolidul se întoarce întreg din test.

Doar că aici nu a fost cazul. Supercarul italian, care ascunde sub capotă 670 de "căluţi nărăvaşi", a fost avariat destul de grav, daunele provocate fiind de 400.000 euro. Măcar există şi o parte bună în această poveste: cei doi mecanici au scăpat cu viaţă din accident. Nu garantăm că vor scăpa şi de nervii proprietarului...

VEZI AICI IMAGINI CU LAMBORGHINI MURCIELAGO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.