Accident - cu maşina în restaurant

Un hamburger la la volan va rog! Ce ai face dacă în timp ce îţi mănânci burger-ul într-un fast-food ai fi deranjat de un tip care îşi parchează maşina pe masa ta?

S-a întâmplat ieri când un american din North Carolina, Kenneth Anderson, a fost impins cu tot cu masa şi scaun de o maşina care a plonjat prin geam direct în fast-food-ul în care se afla.

Răni grave, salvare, dus cu targa? Nu a fost cazul deoarece americanul, după ce a supravietuit accidentului fără a fi rănit măcar s-a ridicat de la masa împinsă la vrep 3 metri din locul în care se afla iniţial, şi-a luat pălăria şi a plecat. Probabil va rămâne ca şoferul maşinii din restaurant să dea nişte explicaţii serioase pentru gestul său. Să fie oare un gest împotriva E-urilor?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.