Accident cu Toyota Prius condusă de un beţiv

Hilar! Un şofer aflat sub influenţa alcoolului a reuşit să-şi lovească maşina, un hibrid Toyota Prius, chiar de automobilul poliţiei. VEZI VIDEO!

Accident cu Toyota Prius condusă de un beţiv Accident cu Toyota Prius condusă de un beţiv

Opera îi aparţine lui Christian Aparacio, un rezident din Huntigton Beach, care a avut curajul să conducă beat o perioadă lungă de timp pe drumurile publice, fără să lovească pe cineva din trafic. Însă atunci când a fost oprit de poliţie, acesta a reuşit, într-un mod destul de amuzant, să-şi lovească maşina de două ori.

O dată atunci când s-a "proptit" în maşina organului şi a doua oară când a confundat pedala de frână cu cea de acceleraţie, intrând într-un stâlp de iluminat şi o pompă de aer din benzinăria unde a fost oprit.

Vezi în VIDEO-ul de mai jos cum s-au desfăşurat evenimentele provocate de beţivul din Prius.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.