Accident - cu tractorul... pe scări!

Scările le cobori, de obicei, folosindu-te de picioare. Dar, dacă ai la bord nişte pahare de vodcă, tractorul devine o opţiune mult mai interesantă...

Accident - cu tractorul... pe scări! Accident - cu tractorul... pe scări!
Ciudatul accident s-a petrecut în Polonia, unde fermierul Tomasz Jankowski, de 45 de ani, a vrut să le demonstreze tovarăşilor de băutură ce ştie să facă tractorul lui. Astfel, nişte trepte din apropiere s-au transformat într-o probă ad-hoc de trial pentru offroaderul obişnuit cu munca la câmp. Cu rezultatul din imagine - "după nişte pahare de votcă, am crezut că treptele sunt mai late şi le pot coborî fără probleme cu tractorul", afirmă polonezul, care, după ispravă, s-a întors în bodegă, unde a fost găsit o oră mai târziu de poliţie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.