Accident cu un tir într-o intersecţie aglomerată

ProMotor vă prezintă un VIDEO din care se vede foarte bine ce se poate întâmpla atunci când se intră foarte tare într-o intersecţie... cu un tir.

Şoferul tirului cu pricina a dorit să prindă culoarea verde a semaforului, drept pentru care a apasăt acceleraţia. Necazul este că viteza a fost prea mare pentru a lua un viraj la dreapta, sau la stanga, depinde din ce unghi se priveşte, rezultatul fiind evident: tirul s-a răsturnat. Dacă observaţi cu atenţie a lipsit foarte puţin ca tirul, sau mai bine zis remorca, să strivească un biciclist. Evenimentul a avut loc într-o intersecţie aglomerată din oraşul Wenling, China Dar cel mai bine urmăriţi video-ul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.