Accident fără morţi la 320 km/h!

Noul proprietar al cunoscutei firme de tuning Gemballa a scăpat ca prin minune de un accident, la 320 km/h. În ce maşină era, vedeţi în următoarele rânduri.

Accident fără morţi la 320 km/h! Accident fără morţi la 320 km/h!

După ce Uwe Gemballa, fondatorul firmei de tuning cu acelaşi nume, a fost ucis în Africa de Sud, compania sa a fost cumpărată de un pasionat milionar. Care era să aibă parte de un sfârşit tragic recent - dar nu din cauza gloanţelor, ci a vitezei excesive.

Deşi Gemballa este o firmă specializată în prepararea maşinilor Porsche, noul proprietar, un milionar de 28 de ani, a suferit un accident la bordul unui supercar mult mai rar şi mai puţin cunoscut. Vă daţi seama despre ce maşină este vorba?

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU ACCIDENTUL

Vă spunem noi: Pagani Zonda. Şoferul a "reuşit" să piardă controlul volanului pe autostrada A10 din Italia, lângă localitatea Spotorno, pe fondul carosabilului umed, izbindu-se de barele de protecţie, din care a fost proiectat pe celălalt sens de mers, din fericire fără a implica şi alte maşini. Atât şoferul, cât şi pasagera de 21 de ani au scăpat cu viaţă şi fără traumatisme majore.

Culmea situaţiei: milionarul se întorcea de la Geneva, unde a asistat la premiera mondială a noului supercar Pagani Huayra. Zvonurile spun că omul chiar şi-ar fi comandat un exemplar - numai bine, din moment ce acum putem spune că A FOST fericitul proprietar al unui Pagani Zonda.

Nu îi plângeţi de milă, pentru că garajul său mai cuprinde două Bugatti Veyron, un McLaren MP4-12C, două Lamborghini (Gallardo şi Murcielago) şi câteva modele de top Porsche, tunate de Gemballa. Totuşi, banii se pare că nu pot cumpăra şi nişte îngeri păzitori în condiţii de vreme nefavorabilă...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.