Accident fatal în Moto GP

Pilotul de numai 13 ani, Peter Lenz, şi-a pierdut viaţa într-un accident pe circuitul de la Indianapolis, în timpul turului de încălzire.

Accident fatal în Moto GP Accident fatal în Moto GP

Peter Lenz, pilot în competiţia de juniori din cadrul Moto GP, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident ce a avut loc pe circuitul de la Indianapolis, în turul de încălzire. Acesta a căzut de pe motocicletă şi a fost lovit de motocicleta altui competitor, Xavier Zayat, care a trecut peste el, provcându-i răni foarte grave. Concurentul de numai 13 ani a murit după 5 ore de la accident.

Pasiunea pentru motociclete a avut-o de la vârsta de 5 ani, când a primit prima motocicletă, motiv pentru care, în scurt timp, a început să concureze. La vârsta de 11 ani a ajuns cel mai tânăr pilot de curse licenţiat din istoria Federaţiei Americane a Motocicliştilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.