Accident Ferrari

După ce zilele trecute v-am prezentat un accident cu un Audi R8 datorat vitezei excesive, acum avem un Ferrari 360 Modena accidentat la magnifica viteză de ... 50 km/h.

Accident Ferrari Accident Ferrari
Maşinile scumpe nu sunt maşini cu care să îţi permiţi să mergi iresponsabil, mai ales atunci când maşina nu este a ta, aşa cum s-a întamplat şi in cazul de faţă. Marcel Wiggers, proprietarul dealerului de maşini sportive "Wiggers Mastercars" din Enschede, Olanda, conducea un Ferrari 360 Modena pentru a fi livrat noului proprietar.

Potrivit şoferului, maşina nu rula cu mai mult de 50 de km pe oră, viteza legală de altfel, când datorită condiţiilor precare de drum a pierdut controlul volanului şi a parcat efectiv maşina într-un magazin de pe marginea drumului. Ar fi fost interesant de aflat reacţia viitorului posesor al maşinii. Sau fostului?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.