Accident - Ferrari 599 GTB

Sergio Marchionne, preşedintele Fiat, a intrat vineri cu Ferrari-ul său 599 GTB într-un parapet pe o autostradă din Elveţia.

Accident - Ferrari 599 GTB Accident - Ferrari 599 GTB
Accidentul a avut loc vineri seară pe o autostradă din Elevţia, din cauza unui Renault care a încetinit inexplicabil. Marchionne a lovit maşina în spate ricoşând în parapet. Conform ziarului "Corriere della Sera", Sergio Marchionne rula cu 100 de km/h. În urma incidentului, nici şoferul în vârstă de 76 de ani, aflat la volanul Renault-ului, nici şeful de la Fiat nu au suferit răni.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.