Accident Ferrari F430 Spider

Iată dovada clară că ESP-ul nu te salvează tot timpul, şoferul fiind în pericol chiar şi atunci când schimbă banda pe o autostradă udă.

Accident Ferrari F430 Spider Accident Ferrari F430 Spider

Reparatiile vor fi semnificativeAcest lucru i s-a întâmplat unui şoferul experimentat, ce conducea propriul său Ferrari F430 pe o autostradă udă. Cauciucurile reci, neadaptate la condiţiile de umezeală nu au făcut faţă la o manevră bruscă de schimbare a benzii în timp ce ESP-ul programat sportiv a intervenit prea târziu pentru a mai împiedica accidentul.

Rezultatul a fost o piruetă pe cele două benzi de rulare, maşină lovindu-se atât cu partea frontală cât şi cu cea din spate de parapeţii laterali. Având în vedere preţul unui Ferrari, cred că italienii ar putea oferi un curs de pilotaj pentru fiecare client al său, nu-i aşa?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.