Accident grav în Rusia - surprins de camera de filmat

Urmăriţi cu atenţie filmările şi încercaţi să vă daţi seama cam ce viteză avea maşina Chrysler Crossfire când a intrat în coliziune cu utilitara. Menţionăm că maşina sport a intrat în intersecţie pe roşu.

Din prima filmare, nici nu îţi poţi da seama din cauza vitezei ce maşină intră cu peste 100 km/h în intersecţie şi se izbeşte în plin de o utilitară. Utilitară efectiv distrusă - în al doilea filmuleţ puteţi vedea fragmentele acesteia împrăştiate. Din accident au rezultat şi victime omeneşti - se pare că ocupanţii din Crossfire.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.