Accident grav la Grand Prix-ul din Macau. Pilotul Sophia Florsch şi-a fracturat coloana în urma unui accident petrecut la 272 km/oră - VIDEO

Imagini greu de urmărit în dimineaţa zilei de duminică, 18 noiembrie, de la Grand Prix-ul din Macau.

Accident grav la Grand Prix-ul din Macau. Pilotul Sophia Florsch şi-a fracturat coloana în urma unui accident petrecut la 272 km/oră - VIDEO Accident grav la Grand Prix-ul din Macau. Pilotul Sophia Florsch şi-a fracturat coloana în urma unui accident petrecut la 272 km/oră - VIDEO

În startul cursei care se desfăşoară pe un circuit stradal, pilotul Sophia Florsch (17 ani) a fost protagonista unui accident îngrozitor, la viteza de 272 km/oră.

Nemţoaica a pierdut controlul monopostului pe linia dreaptă care a precedat virajul Lisboa, maşina s-a răsucit şi a decolat, practic, peste competitorii care abordau cu viteză redusă virajul strâns de dreapta.

Monopostul Sophiei a trecut prin gardul metalic de protecţie şi s-a izbit de construcţiile de după gard.

Spitalul din Macao a anunţat că sportiva este conştientă şi în afara pericolului, însă a suferit o fractură la coloana vertebrală.

Sophia Florsch a postat un mesaj pe Twitter, în care a precizat că se simte bine şi că va fi supusă unei intervenţii chirurgicale. “Vreau doar să vă anunţ că sunt bine, dar voi fi operată mâine dimineaţă. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere”, a notat ea.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.