Accident grav pe DN1 în apropiere de Azuga

Autor: Mediafax 30 iun. 2008 Știri auto
Accident grav pe DN1 în apropiere de Azuga

O femeie din Israel care cumpăra suveniruri la Azuga a murit, iar o vânzătoare a murit în drum spre spital, după ce un autocar ce venea dinspre Bucureşti spre Braşov a intrat, duminică, pe contrasens, în trei maşini, dintre care una a fost proiectată în tarabele vânzătorilor de artizanat.

Potrivit dispeceratului Poliţiei Rutiere Prahova, şoferul unui autocar care circula dinspre Bucureşti spre Braşov a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a a acroşat trei autoturisme . O maşină a fost proiectată în tarabele vânzătorilor de artizanat şi de suveniruri, iar celelalte două autoturisme au fost împinse pe o distanţă de 70 de metri, autocarul oprindu-se din inerţie.

Din primele cercetări, rezultă că autocarul a rămas fără direcţie, moment în care conducătorul auto nu a mai putut controla maşină plină cu turişti.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide