Accident grav pe Valea Oltului: 13 persoane au fost transportate la spital

Un număr de 13 persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produs joi pe Valea Oltului, patru dintre răniţi fiind în stare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accident grav pe Valea Oltului: 13 persoane au fost transportate la spital Accident grav pe Valea Oltului: 13 persoane au fost transportate la spital

Un număr de 13 persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produs joi pe Valea Oltului, patru dintre răniţi fiind în stare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Vâlcea, ambulanţe de la Vâlcea şi Sibiu intervin pentru acordarea primului ajutor victimelor accidentului de pe Valea Oltului, produs la limita dintre cele două judeţe.

„A fost suplimentat numărul ambulanţelor de Vâlcea şi de la Sibiu. Sunt 13 victime, din care patru mai grav, dar conştiente şi stabile hemodinamic. De asemenea, sunt scurgeri de combustibil pe şosea, autospeciala de stingere asigurând masuri de apărare împotriva incendiilor până la înlăturarea combustibulului”, au declarat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea spun că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei.

„O autotilitară de Bucureşti, care circula pe sensul Vâlcea – Sibiu, ar fi pătruns pe contrasens (şoferul e posibil să fi fost neatent) şi ar fi acroşat un microbuz de Bulgaria care se deplasa din sens opus, o autoutilitară şi un autoturism”, a spus Corina Băştinariu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Traficul între Vâlcea şi Sibiu este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.