Accident grav pe Valea Oltului: 13 persoane au fost transportate la spital

Autor: mediafax.ro 13 sept. 2018 Știri auto
Accident grav pe Valea Oltului: 13 persoane au fost transportate la spital

Un număr de 13 persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produs joi pe Valea Oltului, patru dintre răniţi fiind în stare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Vâlcea, ambulanţe de la Vâlcea şi Sibiu intervin pentru acordarea primului ajutor victimelor accidentului de pe Valea Oltului, produs la limita dintre cele două judeţe.

„A fost suplimentat numărul ambulanţelor de Vâlcea şi de la Sibiu. Sunt 13 victime, din care patru mai grav, dar conştiente şi stabile hemodinamic. De asemenea, sunt scurgeri de combustibil pe şosea, autospeciala de stingere asigurând masuri de apărare împotriva incendiilor până la înlăturarea combustibulului”, au declarat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea spun că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei.

„O autotilitară de Bucureşti, care circula pe sensul Vâlcea – Sibiu, ar fi pătruns pe contrasens (şoferul e posibil să fi fost neatent) şi ar fi acroşat un microbuz de Bulgaria care se deplasa din sens opus, o autoutilitară şi un autoturism”, a spus Corina Băştinariu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Traficul între Vâlcea şi Sibiu este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide