Accident în Rusia cu Mercedes SLS AMG – Primul cu noul supercar

Rusia începe să deţină monopolul în tot ce înseamnă supercar-uri: apariţii, curse, personalizări, dar mai ales accidente. Iată primul Mercedes SLS AMG avariat.

Mercedes SLS AMG a fost de abia lansat oficial în Rusia şi probabil cei mai mulţi dintre ruşi nu au văzut cum arată unul pe viu. O mică parte din şoferii din Moscova au avut însă şansa să vadă cum arată un SLS AMG avariat. Detaliile sunt foarte puţine, dar se pare că în accident au mai fost implicate un automobil Lada şi u Nissan Murano. Pagubele, deşi costisitoare pentru că vorbim de un supercar foarte scump, nu sunt foarte dramatice, SLS scăpând mai uşor decât alţi bolizi cu preţuri astronomice. Este însă primul eveniment nefericit cu urmaşul modern al lui Gullwing.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.