Accident incredibil pe o şosea din Rusia

Dacă până acum nu aţi fost uimiţi de multitudinea de accidente stupide produse pe şoselele din Rusia, atunci este cazul să vedeţi următorul videoclip.

Acţiunea următorului videoclip se petrece în staţiunea Sochi din Rusia, oraş care va găzdui Jocurile Olimpice de Iarnă din 2014. În timp ce în România, gurile de canal fără capac sunt de obicei acoprite cu ramuri de copac sau cartoane, ruşii au găsit o medodă de semnalizare care părea, cel puţin în teorie, mult mai eficientă. Plasa de metal care servea la semnalizarea gurii de canal descoperite a făcut mai mult rău decât bine pentru şoferul unui Land Rover Freelander. Atunci când roata din faţă a atins plasa de metal, aceasta s-a ridicat şi s-a agăţat de maşină, cauzând un accident spectaculos. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Vezi în următorul videoclip toată acţiunea surprinsă de o cameră de securitate:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.