Accident într-o intersecţie din Bucureşti, surprins cu camera de bord - VIDEO

Din imagini se vede cum şoferul vinovat trece pe culoarea roşie

Accident într-o intersecţie din Bucureşti, surprins cu camera de bord - VIDEO Accident într-o intersecţie din Bucureşti, surprins cu camera de bord - VIDEO

Un şofer a provocat o tamponare într-o intersecţie din Bucureşti, după ce a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Impactul a fost filmat cu camera de bord de un alt participant la trafic.

Din imagini se vede cum şoferul vinovat trece pe culoarea roşie. În intersecţie, intră în coliziune cu o altă maşină, venită de pe o stradă secundară. Maşina din care s-a filmat a fost foarte aproape să fie şi ea lovită. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.