Accident între un Ferrari California şi un autocar

Vezi în clipul VIDEO ce s-a întâmplat cu un Ferrari California după ce a fost acroşat de un autobuz de turişti din Beverly Hills!

Nu se cunosc foarte multe detalii despre acest incident însă din cele spuse de şoferul care se afla la volanul lui Ferrari California, reiese că cel cu autocarul i-ar fi "invadat" spaţiul de pe prima bandă, în timpul luării unei curbe. Din imagini putem vedea că cel mai avariat a fost Ferrari-ul care a părăsit locul accidentului pe platformă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.