Accident la peste 300 km/h cu Lamborghini Gallardo

Din fericire, nu vorbim de un accident mortal petrecut pe şosele, ci de unul fără victime umane, care a avut loc pe pistă. Vezi în următorul video cum s-a petrecut accidentul!

Incindentul a avut loc în USA, unde tunerul Underground Racing a supus la câteva probe de viteză modelul recent preparat, un Lamborghini Gallardo de peste 1.000 CP.

Nu este pentru prima oară când vedem un Gallardo de 1.000 CP, dar este pentru prima oară când putem vedea pe viu un accident la o viteză foarte mare cu un asemenea bolid.

După ce maşina a reuşit să depăşească fără probleme viteza de 200 mph (aproximativ 320 km/h), pilotul a acţionat paraşuta pentru încetinirea maşinii. În acel moment, însă, o rafală puternică de vânt a destabilizat maşina, care a ieşit de pe pistă.

Viteza fiind încă foarte mare, în jur de 300 km/h, pilotul nu a mai putut controla direcţia, supercarul intrând într-un mal de pâmânt, iar apoi rostogolindu-se de câteva ori, foarte spectaculos. Deşi maşina a devenit o epavă totală, pilotul a reuşit să scape fără nici o zgârietură, ieşind singur din mormanul de fiare contorsionate.

Acest accident s-a petrecut, din fericire, într-un mediu închis, pe pista de încercări a unui aeroport dezafectat. Închipuiţi-vă, însă, care ar fi putut fi urmările dacă vorbeam de un astfel de incdent, la o asemenea viteză, pe o autostradă aglomerată. Aviz inconştienţilor cu mulţi cai putere sub capotă!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.