Accident la primul Grand Prix cu maşini electrice

Cu ocazia primului Grand Prix în care au alergat maşini electrice, desfăşurat pe stăzile din Pau, s-a petrecut şi primul accident în lanţ. Vezi aici cât de sigure sunt aceste maşini electrice.

Concepute iniţial să alerge pe zăpadă în Trofeul Androus, aceste maşini electrice au fost modificate pentru a rula pe astfal, mai precis pe astfaltul primului Grand Prix de maşini electrice.

În mod evident, inevitabilul s-a produs, mai multe maşini au fost implicate într-un accident în lanţ exact la ieşirea dintr-un viraj. Vezi aici cât de bine au rezistat maşinile de curse electrice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.