Accident live. Sens giratoriu pe post de trambulină în Bragadiru - VIDEO

Weekend-ul prelungit de 1 mai nu a fost lipsit de ...

Weekend-ul prelungit de 1 mai nu a fost lipsit de evenimente rutiere. Unul dintre cele mai spectaculoase s-a petrecut în localitatea Bragadiru. Un şofer a intrat cu toată viteza într-un sens giratoriu, provocând un salt demn de cascadoriile de la Hollywood. Rondul a avut efect de trambulină, iar maşina a zburat câţiva metri în aer.

O cameră de luat vederi montată în intersecţie a fimlat întreaga scenă. Din fericire, şoferul nu a fost rănit. Poliţiştii l-au testat şi au costatat că avea o alcoolemie de 1,37 alcool pur în aerul expirat. 

Norocul a fost că vitezomanul nu a lovit alte maşini care se aflau în acel moment în intersecţie. Putem vedea că, deşi era trecut de miezul nopţii, şoseaua era destul de circulată.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.