Accident mortal cu BMW M3

Datorită vitezei excesive, un tănăr în vârstă de numai 29 ani şi-a pierdut viaţa la bordul bolidului său, un BMW M3 care, practic, a fost rupt în două.

Accident mortal cu BMW M3 Accident mortal cu BMW M3

Anchetatorii au spus că alcoolul şi viteza au jucat un rol important în accidentul care a dus la decesul tânărului de 29 ani, Daniel Portela.

Acesta a intrat în curbă cu o viteză destul de mare astfel încât maşina nu a mai putut fi controlată, învârtindu-se de câteva ori şi intrând în pomul care, practic, a rupt maşina pe din două. Partea din faţă a continuat să alunece pe gazon până a lovit un al doilea pom care, în urma impactului, şoferul, care purta centura de siguranţă, a fost pur şi simplu aruncat din maşină.

Conform raportului, Daniel Portela şi-a pierdut viaţa chiar la locul accidentului.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.