Accident neobişnuit: O Tesla s-a oprit într-o Dacia Logan la Bruxelles - FOTO

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc ...

Accident neobişnuit: O Tesla s-a oprit într-o Dacia Logan la Bruxelles - FOTO Accident neobişnuit: O Tesla s-a oprit într-o Dacia Logan la Bruxelles - FOTO

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc pe 29 mai la Bruxelles unde o maşină Tesla a intrat în coliziune cu o Dacia Logan.

O Tesla Model S a pornit singura şi a lovit 5 vehicule care staţionau pe o stadă din Bruxelles.

Poliţiştii spun că propietarul maşinii era în afara vehiculului ocupat să închidă grilajul magazinului său, moment în care motorul a pornit.

Tesla a pornit singură şi a împins mai multe maşini garate, după care s-a oprit într-o Dacia Logan parcată pe trotuarul de vis-a-vis.

Sursă: jurnalul.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.