Accident: Nissan GT-R făcut praf în Moscova

ProMotor vă prezintă un video filmat de camerele de supraveghere din Moscova, unde un Nissan GT-R se face praf, distrugând şi alte vehicule parcate.

Din imagini se poate obseva cum şoferul Nissan-ului GT-R face o "liniuţă". În încercarea de a depăşi maşina din faţa lui, acesta intră pe interior, acroşează uşor o maşină parcată, din care ricoşează în maşina pe care o depăşea. Din acest moment bolidul japonez devine incontrolabil şi este "proiectat" direct în alte maşini parcate.

Poliţia moscovită a refuzat să dea declaraţii cu privire la acest eveniment şi dacă există sau nu victime, conform celor de la rusdtp.ru

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.