Accident pe Autostrada Soarelui. Un TIR a distrus o staţie de taxare la Feteşti - VIDEO

A pătruns pe banda destinată e-tarif, apoi a lovit staţia de taxare!

Accident pe Autostrada Soarelui. Un TIR a distrus o staţie de taxare la Feteşti - VIDEO Accident pe Autostrada Soarelui. Un TIR a distrus o staţie de taxare la Feteşti - VIDEO

Un vehicul de mare tonaj a distrus o cabină de la staţia de taxare de la Feteşti, marţi dimineaţa, după ce a pătruns pe banda destinată e-tarif, situată pe Autostrada Soarelui. Accidentul s-a produs pe sensul spre Constanţa şi nu s-au înregistrat victime.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, accidentul s-a produs la Agenţia de Încasare Feteşti, pe sensul Bucureşti - Constanţa.

 

 

Şoferul unui vehicul greu a pătruns pe banda destinată e-tarif şi a acroşat cu remorca staţia de încasare.

Potrivit CNAIR, nu au fost înregistrate victim, însă şoferii care tranzitează zona sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă până la remedierea situaţiei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.