Accident pe ploaie: camion scăpat de sub control face ravagii

Ce se întâmplă când un tir scapă de sub control pe ploaie? Riscă să distrugă tot în calea lui. Urmăriţi în continuare nişte imagini terifiante.

Accident pe ploaie: camion scăpat de sub control face ravagii Accident pe ploaie: camion scăpat de sub control face ravagii

Iniţial, situaţia pare una puţin gravă: o maşină a derapat pe ploaie şi a intrat în şanţ. Lângă ea mai mulţi oameni, care încearcă să găsească o soluţie. Totul surprins de camera de filmat dintr-o maşină parcată chiar lângă locul incidentului.

Însă într-o fracţiune de secundă tabloul riscă să devină un adevărat carnagiu. Şi asta deoarece şoerul unui tir-cisternă pierde controlul volanului, iar vehiculul intră în cadru, măturând totul. Din fericire, oamenii au avut timp să fugă din faţa tăvălugului, însă filmarea se opreşte în momentul în care cisterna izbeşte maşina din care se filma, aşa încât nu ştim care a fost deznodământul acestui accident teribil.

VEDEŢI AICI IMAGINILE CU ACCIDENTUL TERIFIANT

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.