Accident rapid cu Ferrari 458 Italia

Cum te-ai simţi dacă ai ajunge cu noul tău Ferrari 458 Italia fix într-un pom, imediat după ce ai ieşit de pe poarta fabricii italiene?

Cu siguranţă nu foarte bine. Cu atât mai mult cu cât Ferrari 458 Italia este deja unul dintre cele mai bune modele Ferrari produse, feedback-ul primit fiind unul foarte bun. Ceea ce vedeţi în imagini este un model "sprijinit" într-un pom de lânga fabrica Ferrari, a doua zi după ce acesta a părăsit "locul său de naştere". Voi ce credeţi, posesorul acestui exemplar îl va repara sau îşi va cumpăra unul nou?

Şi la final, o altă întrebare: cât de des credeţi că vom vedea ştiri cu accidente în care sunt implicate modelele Ferrari 458 Italia?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.