Accident: se petrece în România

Concursul cel mai prost şofer al anului continuă. De această dată avem o şoferiţă din România. Vezi aici ce a reuşit să facă.

Ceea ce părea o simplă manevră, adică un viraj la dreapta, avea să se transforme rapid în cel mai mare coşmar al şoferiţei în cauză. În încercarea disperată de a efectua virajul la dreapta, doamna de la volan apasă cu încredere pe acceleraţie, dar face două greşeli majore. Uită să mai îndrepte roţiile şi să ridici piciorul din acceleraţie. Priviţi aici ce a urmat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.