Accident spectaculos cu un VW Beetle care loveşte în plin o căprioară - VIDEO

Animalele sălbatice şi maşinile nu au o relaţie tocmai bună. Nici chiar cele domestice...

Accident spectaculos cu un VW Beetle care loveşte în plin o căprioară - VIDEO Accident spectaculos cu un VW Beetle care loveşte în plin o căprioară - VIDEO

 


Animalele sălbatice şi maşinile nu au o relaţie tocmai bună. Nici chiar cele domestice, dar măcar acestea au învăţat să se ferească sau să nu stea în calea maşinilor.

Ei bine, cele sălbatice sfârşesc destul de prost în urma interacţiunii cu maşinile. Este cazul şi căprioarei din imagine. 

Un VW Beetle circula normal până când s-a trezit cu o căproară în faţă. După ce o ia în plin pe capotă, căprioara, practic, îşi ia zborul. 

Incidentul poate fi văzut în clipul video de mai jos. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.