Accident spectaculos în Nascar

Ultima cursă de la Talladega s-a terminat cu un accident spectaculos, în care au fost implicate aproape toate maşinile de curse de pe circuit.

Accidentul pe care-l veţi vedea în următorul video a avut loc weekend-ul trecut la Talladega, chiar aproape de sfârşitul cursei, când pilotul Jamie McMurray a pierdut controlul maşinii, provoacând un accident în care sunt implicate o mare parte din bolizii de pe circuit. Cine a văzut filmul "Final Destination 4" ar trebui să fie atent la acest accident - e mai tare ca în film!

VEZI AICI ACCIDENTUL EXPLOZIV DIN NASCAR!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.