Accident spectaculos: o maşina este propulsată în aer, scoate scântei şi se învârte la 360 de grade - VIDEO

Poliţia din Slovacia a difuzat o înregistrare a unui accident uimitor de maşină, petrecut în această săptămână, în care şoferul şi-a lansat vehiculul în aer după ce a ieşit de pe carosabil şi a călcat peste ceea ce pare a fi o balustradă.

Accident spectaculos: o maşina este propulsată în aer, scoate scântei şi se învârte la 360 de grade - VIDEO Accident spectaculos: o maşina este propulsată în aer, scoate scântei şi se învârte la 360 de grade - VIDEO

Poliţia din Slovacia a difuzat o înregistrare a unui accident uimitor de maşină, petrecut în această săptămână, în care şoferul şi-a lansat vehiculul în aer după ce a ieşit de pe carosabil şi a călcat peste ceea ce pare a fi o balustradă.

În clipul care a fost vizionat de mai mult de 1,5 milioane de ori pe site-urile de socializare, incidentul se petrece la tunelul Bôrik lângă Poprad, joi, cu puţin înainte de ora 5 dimineaţa. Vehiculul era un BMW, au spus oficialii.

Şoferul, un slovac în vârstă de 44 de ani, era singur în maşină şi a fost tratat de medici la faţa locului şi, după părerea lui, a scăpat fără prejudicii majore, doar cu zgârieturi superficiale, dar cu maşina distrusă. După accident, acesta a trecut cu bine testele privind consumul de alcool.

 

 

Luate cu încetinitorul, imaginile de supraveghere par să fi surprins o scenă din seria de jocuri video Grand Theft Auto. BMW-ul care venea în viteză se mişcă pe partea laterală a drumului, chiar înainte de intrarea în tunel şi loveşte un dispozitiv ridicat de pe margine. Pe măsură ce scântei zboară, maşina este lansată în aer. Se loveşte în partea de sus a tunelului şi se prăbuşeşte - răsturnându-se la 360 de grade, înainte de a se opri.

Din fericire, drumul era relativ liber în momentul accidentului. În videoclip se poate vedea o maşină de care frânează în spate şi porneşte avariile.

Potrivit imaginilor emise după accident, partea dreaptă din faţa vehiculului - partea şoferului - a fost zdrobită. Parbrizul a fost spulberat, uşa a fost distrusă şi îndoită, în timp ce capota maşinii a fost dată peste cap.

Comentariile de la clip au comparat incidentul cu Fast and the Furious, Batman şi Knight Rider. "Ar fi putut fi foarte rău, dar a avut noroc", a scris un utilizator de pe Facebook.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.