Accident stupid - BMW M3

Proprietarul unui BMW M3 a rămas cu o amintire foarte neplăcută după ce maşina sa a întâmpinat o roată "zburătoare". Ce s-a întâmplat vedeţi în continuare.

Accident stupid - BMW M3 Accident stupid - BMW M3

BMW M3 distrus de o roataImaginile, care se pare că au fost făcute de echipajul firmei de tractări sau chiar de proprietarul maşinii distruse, sunt pe cât de ciudate pe atât de controversate. Cauzele prin care o roată de maşină ar fi ajuns direct în acoperişul modelului BMW M3 nu sunt foarte clare. Însă din fotografii se pare că maşina se afla într-o parcare destul de mică pentru un astfel de incident.

Se poate ca proprietarul să-şi fi adus maşina în parcare după un eventual accident pentru a elibera şoseaua şi pentru a putea aştepta echipajul de tractări auto. Chiar dacă în ultima vreme suntem obişnuiţi să se desprindă părţi din avioane o roată de avion nu poate fi confundată cu una de maşină şi nici de roata de rezervă a BMW - ului nu poate fi vorba.

VEZI TOATE ANUNŢURILE BMW

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.