ACCIDENT TERIBIL: Atenţie, cadeee!

Priviţi ce se întamplă când o maşină încearcă să tracteze un camion cu remorcă pe un drum de munte acoperit de zăpadă. Şi nu reuşeşte!

Să tractezi un camion este destul de greu. Să tractezi un camion cu tot cu remorcă este şi mai greu, indiferent de mediul în care se petrece acţiunea. Dar să tragi un camion pe un drum de munte acoperit cu zăpadă este chiar periculos, mai ales când pe o parte a drumului se află o mare prăpastie.

Cel mai spectaculos lucru din incidentul pe care îl puteţi vedea în video-ul de mai jos este faptul că ambii şoferi au scăpat cu viaţă, doar şoferul tirului având câteva oase rupte. Va vine să credeţi că cineva poate scăpa cu viaţă din acest teribil accident?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.