Accident: Un tir încărcat cu maşini s-a răsturnat

Un tir cu două nivele de "depozitare" care transporta maşini s-a răsturnat, distrugând autovehiculele de pe nivelul superior. În urma încercării de "salvare" a tirului răsturnat au fost distruse şi restul de maşini.

În accident a fost implicat un tir pentru transportul maşinilor cu dublă platformă. Tirul s-a răsturnat, fapt care a dus la distrugerea maşinilor de pe platforma superioară. În urma operaţiunilor de punere pe roţi, cu ajutorul unei autospeciale, tirul a fost repus în pozitie normală doar pentru câteva fracţiuni de secunde, acesta răsturnându-se din nou...în partea opusă. Lucru care a dus la avarierea maşinilor şi de pe platforma inferioară.

Din greşeală în greşeală s-a obţinut un tir plin cu fiare vechi. Urmăriţi un mic video filmat în timpul operaţiunilor de "salvare".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.