Accidente cu maşini exotice

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat se pare că a fost nefast pentru posesorii de hypercaruri, nu mai puţin de patru asemenea maşini fiind aduse la stadiul de fier vechi.

Accidente cu maşini exotice Accidente cu maşini exotice
TechArt Porsche 911, Lamborghini Murcielago, Ultima GTR şi Ferrari Testarossa au fost implicate în acest weekend în accidente. Primele două au "alegat" cu peste 300 de km/h pe o autostradă din Germania, ambii şoferi scăpând cu viaţă. Ultima GTR a luat contact cu parapeţii unei autostrăzi din Olanda după ce spatele maşinii a rupt aderenţa.

Cireaşa de pe tort este un Ferrari Testarossa care a intrat în zidul unei clădiri din Colmenarejo, Spania, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, evident din cauza vitezei.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.