Accidente repetate într-o intersecţie

Fie că este vorba de un element lipsă în intersecţia din imagini, fie ca există o adevarată babilonie a şoferilor ruşi, decideţi voi cine este vinovatul!

Accidente repetate într-o intersecţie Accidente repetate într-o intersecţie

soferi rusi, accidente rusesti

 

Din imagini se pare că este vorba despre o lipsă de înţelegere între participanţii la trafic. Însă cum nu pot fi observate şi marcajele din zonă poate fi vorba de o intersecţie prost semnalizată. Oricum ar fi, aceasta nu este singura intersecţie de acest gen din lume, majoritatea municipiilor, nu doar din Rusia ci şi din alte ţări, având câte un astfel de exemplar. Însă nu se întămplă peste tot la fel.

triunghiul bermudelor, intersectie ruseasca

 

Oare să fie de vină licoarea naţională, votca cea creatoare de şosele suspendate, obiecte redimensionate, cum ar fi maşinile de pe carosabil şi în final o minte tulbure de şofer?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.