Accidentul în care au murit 9 români schimbă codul rutier în Ungaria

Suspendarea permisului pentru ...

Accidentul în care au murit 9 români schimbă codul rutier în Ungaria Accidentul în care au murit 9 români schimbă codul rutier în Ungaria

Autorităţile din Ungaria pregătesc nişte sancţiuni mai drastice pentru şoferii care filmează sau fac live pe Facebook, în timp ce conduc. Pentru aceste fapte ei ar putea rămâne fără permis timp de 90 de zile, scrie Digi24.ro.

Sancţiunea este propusă ca urmare a tragediei din Ungaria în care nouă oameni au murit din cauza şoferului care făcea live pe Facebook în timp ce conducea. În acest moment cei care comit astfel de fapte se aleg doar cu o amendă. 

Suspendarea permisului pentru 90 de zile s-ar puta aplica şi pentru cei care au înregistrat clipuri în timp ce şofau şi ulterior le-au postat pe internet. Evident, dacă vor fi depistaţi de autorităţi. Legea urmează să intre mai întâi în dezbaterea Senatului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.