Accidentul poate fi o artă

"Accidentul" a fost, de fapt, un eveniment ţinând de artă şi s-a petrecut în incinta expoziţiei de artă contemporană "Next Art" din Chicago.

Spre furia pasionaţilor de maşini americane, exerciţiul de artă a fost denumit de către creatorul său, Jonathan Schipper, "moartea lentă şi inevitabilă a muscle-car-ului american". Literalmente, cele două caroserii de Pontiac Firebird şi Chevrolet Camaro, iconuri ale curentului muscle-car în anii '70-'80, s-au ciocnit la o viteză foarte mică, procesul durând câteva zile!

Mulţi alţii preferă să picteze maşinile decât să le distrugă...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.