Aceasta ar putea fi cea mai potrivită reclamă pentru Audi R8

Cu toate că, prin definiţie, un supercar este cât se poate de serios, Audi R8 reuşeşte să strălucească prin sobrietate mai mult decât celelalte exotice. Iar cineva s-a gândit să-i dedice un clip care i se potriveşte de minune.

Aceasta ar putea fi cea mai potrivită reclamă pentru Audi R8 Aceasta ar putea fi cea mai potrivită reclamă pentru Audi R8

Imaginile pe care le vei vedea mai jos sunt preluate din înregistrările video Audi Sportscar Experience. În timp ce calitatea imaginii primului clip nu este dintre cele mai bune, faptul că fundalul sonor este asigurat de Zack Hemsey şi nu de aproape enervanta muzică electronică cu care Audi ne-a obişnuit de-a lungul timpului îi aduce mai multe puncte în ochii noştri. 

R8 Gone Crazy from David L. Diaz on Vimeo.

Cât despre Audi R8, poţi citi testul ProMotor cu versiunile V8, V10 şi V10 Plus, pe care Adrian l-a scris, probabil, cu o lacrimă în colţul ochiului. Nu că ar recunoaşte vreodată asta, desigur...

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.