Aceasta ar putea fi cea mai scumpă jucărie cu maşinuţe din lume

Când eram eu puşti, visam să am multe maşinuţe din metal, cu care să mă joc cât e ziua de lungă. Dar se pare că unii copii (sau, mai bine zis, părinţii lor) nu se mulţumesc doar cu câteva jucării banale. Nu, lor le trebuie o imensitate care costă mai mult decât un apartament în Bucureşti.

Aceasta ar putea fi cea mai scumpă jucărie cu maşinuţe din lume Aceasta ar putea fi cea mai scumpă jucărie cu maşinuţe din lume

În copilărie, băieţii (şi fetele) au de obicei la dispoziţie două feluri de jucării pe patru roţi: machete (cu care nu prea poţi să te joci) şi maşinuţe relativ ieftine făcute pentru distracţie. Ei bine, lucrurile nu prea mai stau aşa acum, fiindcă în catalogul Neiman Marcus a apărut cea mai scumpă jucărie din lume (probabil).

Mai exact, este vorba despre un traseu de slot cars care costă nu mai puţin de 300.000 de dolari americani, scrie Jalopnik. Da, ai citit bine, e jucărie care costă mai mult decât un apartament în Bucureşti.

Pentru acest preţ minunat poţi să alegi dintre circuitele Nürburgring, Laguna Seca şi Le Mans, iar pe lângă calea de rulare o să primeşti şi peisajul la pachet, împreună cu omuleţi, reclame şi pituri. Totodată, circuitul şi maşinuţele sunt monitorizate prin intermediul unei mici armate de camere video.

VIDEO:

Toate bune şi frumoase, dar totuşi… 300.000 de dolari?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.