Aceasta este harta interactivă a autostrăzilor din România

Autor: Andrei Ştirbu 06 aug. 2014 Știri auto
Aceasta este harta interactivă a autostrăzilor din România

Despre autostrăzi ai tot aflat chestii. Din păcate, este o poveste care nu pare a-şi găsi un sfârşit şi nici drumul nu este chiar unul fericit. Am scris şi despre fezabilitatea Strategiei Guvernului pentru Autostrăzile din România. Apoi am explicat importanţa infrastructurii rutiere a României în contextul est-european. Ne-am amărât şi de marea păcăleală a creşterii accizei la carburanţi. Şi, cel mai recent, am indicat problema autostrăzii Comarnic-Braşov.

În tot acest timp, Ovidiu Csillik s-a folosit de cunoştinţele lui pentru a-ţi pune la îndemână o hartă atotcuprinzătoare a reţelei de autostrăzi din România. Enjoy Maps – firma pe care a fondat-o – are în portofoliu o sumedenie de servicii şi consultanţă în domeniul cartografierii, analizei spaţiale, geovizualizării şi a altor câteva activităţi din aceeaşi arie curiculară despre care, sincer, n-am auzit niciodată.

CLICK AICI PENTRU A FI REDIRECŢIONAT CĂTRE HARTA INTERACTIVĂ

Toate acestea înseamnă, de fapt, că omul are suficient de multă experienţă – experienţă pe care aplicat-o şi în acest proiect, al hărţii interactive. Printr-un simplu click pe porţiunea dorită, vei primi informaţii despre lungime, despre oraşele pe care le leagă, despre stadiul în care se află construcţia şi despre timpul estimativ de finalizare al lucrării.

Noi îl felicităm pe Oviciu pentru iniţiativă şi sperăm ca traseele gri să devină verzi cât de curând. 

Editare ulterioară: din seria „Hărţi pe care trebuie să le consulţi înainte să pleci la drum”, Ovidiu ne oferă şi Harta Interactivă a Calităţii Drumurilor din România. Foloseşte cu încredere!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide