Aceasta este maşina de coşmar a britanicilor: 40RR0R

În prag de Halloween, specialiştii Warranty Direct se ţin de glume sinistre (serioase) cu maşini şi dezvăluie cum ar arăta maşina de coşmar a britanicilor şi din ce componente ar fi fabricată.

Aceasta este maşina de coşmar a britanicilor: 40RR0R Aceasta este maşina de coşmar a britanicilor: 40RR0R

Un veritabil Frankenstein al automobilelor, 40RR0R (adică Horror) are la bază cifre concrete, preluate dintr-un index de fiabilitate (care este influenţat de parametri precum costul de reparaţie, frecvenţa defecţiunilor, durata de viaţă şi kilometri parcurşi).

După ce l-au analizat, specialiştii de la Warranty Direct au selectat modelele cele mai slab cotate de la care au luat cele mai nefiabile componente. Conform estimărilor, de fiecare dată când se strică, 40RR0R ar "topi", în medie, în jur de 550 de lire pentru reparaţii.

Aşadar, lista componentelor care alcătuiesc acest vehicul de coşmar este următoarea:

Motor - BMW M5

Şasiu şi suspensie - Audi RS6

Cutie de viteze - Jeep Grand Cherokee

Sistem electric - Mercedes Benz R-Class

Frâne - Fiat Multipla

Climatizare - Seat Alhambra

Direcţie - Chrysler 300 C

Dacă tot am atins şi subiectul maşinilor de coşmar, am vrea să ne spuneţi care model/modele sunt, în viziunea voastră (şi de ce nu, din experienţă), cele mai puţin fiabile produse vreodată. Pentru asta, folosiţi cu încredere secţiunea de comentarii de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.