Această Lancia Stratos ne arată tot ce e mai frumos pe lume. VIDEO

Puţine maşini din istoria automobilului au fost la fel de frumoase ca Lancia Stratos. Puţine au fost atât de dorite. Puţine au fost atât de iubite. Ca să înţelegeţi măcar un pic din magia unui Stratos, avem un video superb pentru voi...

Această Lancia Stratos ne arată tot ce e mai frumos pe lume. VIDEO Această Lancia Stratos ne arată tot ce e mai frumos pe lume. VIDEO

Dacă ar fi să fac un top personal al maşinilor pe care le iubesc, Lancia Stratos ar veni pe locul doi, imediat după o altă Lancia, Delta Integrale HF. Râdeţi cât vreţi, aceste două maşini au tot atâta istorie motorsport în spate cât mărci întregi.

Cum să nu suspini după aşa ceva?!

Dar ca să înţelegeţi măcar un pic din magia unui Stratos, merită să vedeţi acest videoclip, care vă va încânta atât ochii, cât şi urechile, inima, sufletul. Iar dacă v-a plăcut, daţi o fugă prin istoria mărcii Lancia, scrisă pe scurt de noi acum ceva vreme... Nu o să regretaţi!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.