Acer Liquid E Ferrari – un smartphone pentru împătimiţi

Din fericire, există mai multe posibilităţi de a avea un Ferrari, una dintre ele se numeşte Acer Liquid E Ferrari, un Smartphone făcut în parteneriat cu Scuderia.

Pentru fanii foarte înrăiţi Ferrari, care deţin tot ceea ce poartă sigla "Căluţului Cabrat", sau pentru cei care vor pur şi simplu ceva prin care să îşi exprime dragostea pentru constructorul din Maranello a apărut Acer Liquid E Ferrari. Acest smartphone pe lângă faptul că poartă un logo foarte admirat este şi un companion digital de nădejde având un sistem de operare Android 2.1, un display tactil de 3,5 inchi şi lucrează cu un procesor Snapdragon de 768 Mhz, despre care nu ştim dacă pe segmentul său se poate compara cu un Ferrari, acest domeniu fiind specialitatea celor de la Go4it.

Pentru a imortaliza însă Ferrari-urile de pe stradă sau mai bine zis pentru a vă surprinde lângă ele în imagini de o calitate optimă pentru siteurile de socializare, acest dispozitiv vine cu o cameră foto de 5 MP. În plus, vine instalat cu teme şi aplicaţii Ferrari şi chiar cu tonuri de apel care redau cât se poate de fidel sunetul bolizilor italieni.

Despre preţ nu ştim nimic, dar luând în considerare faptul că este un telefon de ultimă generaţie şi mai ales că se asociază cu Ferrari, cu siguranţă nu este în liga noastră de preţ, cu toate că este infinit mai tangibil decât adevăratele Ferrari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.